Mijn favorieten

Aankoop

Aankoopmakelaar Laat uw droom geen nachtmerrie worden!

Een woning kopen is niet iets dat u dagelijks doet. Het is daarom prettig als iemand u goed advies geeft over de huidige woningmarkt, bouwkundige aspecten, ontbindende voorwaarden, gemeentelijke bepalingen en het uitbrengen van een scherp, maar realistisch openingsbod. Nathalie van Gisbergen Lommers Makelaars is zo’n NVM-aankoopmakelaar die u hierbij helpt. U kunt het aankoopproces van begin tot einde laten regelen of kiezen voor een gerichte aankoop als u zelf al een passende woning hebt gevonden.

Een aankoopmakelaar is er dus voor u als koper. Heeft u een woning op het oog? Dan komt u in de meeste gevallen eerst in contact met de verkoopmakelaar. Deze makelaar behartigt de belangen van de verkoper. Als koper kan het prettig zijn om iemand te hebben die úw belangen behartigt in het koopproces. Nathalie van Gisbergen Lommers Makelaars heeft jarenlange ervaring op het gebied van aankoopbegeleiding. Als NVM-aankoopmakelaar werken wij voor u als koper, en niet voor de verkopende partij.
Op zoek naar een NVM-aankoopmakelaar? Neem contact met ons op.

Wat doet een aankoopmakelaar?

 
Geeft inzicht in waarde van de aan te kopen woning
 Inspectie bouwkundige staat, erfdienstbaarheden
 Advies in onderhandeling
 Aandacht voor ontbindende voorwaarden en boeteclausules
 Controle notariële akte en afrekening
 Aanwezig bij eindinspectie

Kortom: bespaar tijd en geld in het aankoopproces en kies voor Nathalie van Gisbergen Lommers Makelaars als aankoopmakelaar wanneer u een woning wilt kopen in de Gemeente Bladel, Reusel – De Mierden en omstreken.
 
Zoekopdracht

Aankoop- zoekbegeleiding kan op twee momenten starten: voordat u aan uw zoektocht naar uw (nieuwe) droomwoning begint, of wanneer u deze al op het oog heeft.
Zo kunt u ons een gratis zoekopdracht geven. U ontvangt dan het actuele woningaanbod passend bij uw wensen.