Mijn favorieten

Zo verkopen wij uw woning

Wanneer u kiest voor Nathalie van Gisbergen Lommers Makelaars kiest u voor:
 

 Eerlijk verkoopadvies
 

Een geslaagde verkoop begint met een eerlijk verkoopadvies. Al tijdens het eerste gesprek schetsen wij een duidelijk beeld van de lokale woningmarkt, onder meer met referentieobjecten. Wij adviseren u vrijblijvend over de presentatie en reële vraagprijs van uw woning.
 

 No Cure No Pay
 

Wij willen uw woning zo vlot mogelijk verkopen voor de beste prijs. Dit doen we samen met u. Een schone, opgeruimde en slim ingerichte woning vormt, in combinatie met een realistische vraagprijs, de basis. Zo zorgen we ervoor dat woningzoekers uw woning willen bezichtigen en een bod uitbrengen. Het gehele verkoopproces zijn wij er voor u als verkoper. Is de woning verkocht? Pas dan betaalt u onze courtage. Wel zo eerlijk.


 Professionele fotografie en plattegronden
 

Let u op Funda ook vooral op de foto’s? Vrijwel alle woningzoekers beginnen hier hun zoektocht en oriënteren zich met de beschikbare foto’s. Het is dus belangrijk dat uw woning er goed opstaat. U ontvangt praktische tips hiervoor en desgewenst komt er stylingadvies. Vanzelfsprekend verzorgen wij de nieuwste technieken zoals een woningvideo, hoogte- en 360°fotografie verzorgen.
 

 Gratis deelname aan NVM Open Huizen Dag
 

Twee keer per jaar wordt de NVM Open Huizen Dag georganiseerd. Tijdens deze landelijke dag kunnen woningzoekers uw woning zonder afspraak bezichtigen. Zo bereikt u ook mensen die zich vrijblijvend willen oriënteren. Na afloop weet u hoe uw woning in de markt ligt.


 Onderscheidende verkooptools
 

Ons makelaarskantoor is continu op zoek naar onderscheidende manieren om uw woning bij woningzoekers onder de aandacht te brengen. Met een unieke woningwebsite creëren we een exclusief platform voor een optimale online presentatie van uw woning. De website krijgt een eigen domeinnaam (www.straatnaam+huisnummer.nl). Op de website staat alle actuele informatie over de woning: van foto’s en video’s in de allerbeste kwaliteit tot een plattegrond en de volledige omschrijving. Met interactieve kaarten geven we bovendien informatie over buurtvoorzieningen en zonneschijn. De website is het digitale visitekaartje van uw woning als online variant van de brochure.
 
Overtuigd?
Neem contact op voor meer informatie, of vraag een gratis waardebepaling aan.