Mijn favorieten

Over-Ons

Nathalie van Gisbergen Lommers Makelaars
 

Bij het verkopen van uw woning gaat u niet over één nacht ijs. Het enthousiaste team van Nathalie van Gisbergen Lommers Makelaars geeft u een gedegen verkoopadvies, een optimale presentatie met onder andere een unieke website en visitekaartjes van uw eigen woning. Met aandacht voor uw persoonlijke wensen staan wij voor u klaar.
 
Vanzelfsprekend profiteert u van onze uitstekende lokale marktkennis en zetten wij ons uitgebreide netwerk en onze overtuigende verkooptechnieken in om uw woning zo snel mogelijk te verkopen.

Waarom kiest u voor Nathalie van Gisbergen Lommers makelaars

 
Ons compacte team staat dicht bij de klant met veel persoonlijke aandacht en een hoge klanttevredenheid;
 Met een unieke eigen woningwebsite en complete, digitale brochure creëren we een onderscheidend platform om uw woning optimaal te presenteren;
 Gratis tweemaal NVM Open Huizen Route per jaar;
 Met de juiste vraagprijs een reële opbrengst realiseren in een korte verkooptijd;
 Transparante dienstverlening, alleen courtage bij verkoop;
 No cure No pay: Uw vertrouwen in onze dienstverlening staat voorop.

Ook voor u staan we klaar. Persoonlijke aandacht, vakkundig advies en een aanpak met passie voor huizen en mensen zijn voor Nathalie van Gisbergen Lommers Makelaars de sleutelwoorden om de beste opbrengst voor u te realiseren.

Dat begint met een kosteloze en vrijblijvende waardebepaling van uw woning. In een eerlijk gesprek geven wij u inzicht in de factoren die bepalend zijn voor de waarde van uw woning. Kortom, wij zijn dé toegevoegde waarde bij de verkoop van uw woning!

Ook voor verhuur en de advisering verkoop van nieuwbouwprojecten bent u bij ons op het goede adres. Wij maken graag tijd voor u vrij!

Een telefoontje of mail en de afspraak staat. 0497 -369898 of bladel@lommersmakelaars.nl.