Mijn favorieten

klantenbeoordelingen

Trots zijn wij op onderstaande beoordelingen:

1. "Ik kan deze menselijke, meelevende en sociale makelaar aan iedereen aanbevelen.
Goede deskundige begeleiding met een persoonlijke benadering. Zij en haar medewerksters werken met hun hart en ziel".

2. "Leuke vriendelijk open persoon die je het gevoel geeft dat je speciaal bent. Kundig in de zaken en eerlijk. Staat altijd voor je klaar en geeft altijd meteen respons als je een vraag hebt".

3. "Makkelijk contact, kort en duidelijk, kent de buurt goed en weet wat de plus en de minnen zijn. Komt afspraken na".

4. Alles is heel erg goed verlopen. Verkoop ging snel. 7 weken om precies te zijn. 6x Kijkers waarvan 2x 2 dezelfde. De laatste 2 ronde kijkers waren onze kopers. Via de app of mail werd info doorgespeeld en stond Nathalie met haar team altijd klaar voor ons! Top! Zeer tevreden!

5. Nathalie verkocht voor ons het huis van mijn moeder en toonde daarbij veel inlevingsvermogen, deskundigheid en service. De begeleiding was van begin tot eind fantastisch.

6. Nathalie heeft hart voor de zaak en is zeer deskundig. We hebben met veel makelaars contact gehad maar zij stak er met kop en nek bovenuit. Inlevingsgevoel, down to earth, vriendelijk en aanbevelingswaard!

7. Hele fijne makelaar. Duidelijke en eerlijke communicatie. Weet wat er speelt in de omgeving en wat dat voor onze woning betekend. Wij zijn erg tevreden dat ons huis in zo'n korte tijd verkocht is.

(bron: www.funda.nl