Mijn favorieten

Onze medewerkers

Nathalie van Gisbergen is de gecertificeerde en ervaren makelaar. Zij wordt ondersteund door assistent makelaar Neeltje Verhagen en Jaime Heesters. Alle drie zijn ze afkomstig uit de regio. Hun persoonlijke en enthousiaste benadering is vanzelfsprekend. Dat dit wordt gewaardeerd blijkt wel uit de prima score bij de tevredenheidsonderzoeken. "Maar liefst 97 % van onze klanten zegt ons aan te bevelen bij bekenden".
Zij staan u graag te woord zowel per mail, telefoon als op kantoor.

Nathalie van Gisbergen Lommers Makelaars

Nathalie Verbaandert - van Gisbergen
Nathalie Verbaandert - van Gisbergen
Registermakelaar - Taxateur Vastgoedcert - Lid NVM
Sinds 2001 is Nathalie van Gisbergen eigenaar van het kantoor en NVM makelaar. Ze is al vanaf 1998 actief als makelaar – taxateur in de mooie Brabantse Kempen. Haar passie voor zowel huizen als mensen zorgt dat zij deskundig en vol overgave uw belangen behartigd. Dagelijks is zij bezig om Nathalie van Gisbergen Lommers Makelaars dynamisch te houden en een fijne werkomgeving te creëren voor haar team.   
 
Neeltje Verhagen
Neeltje Verhagen
Assistent Makelaar
Bij de oprichting van het kantoor is Neeltje meteen ingestapt. In het begin als duizendpoot op kantoor en later gezien de groei van het aanbod en de daarbij horende werkzaamheden ook als NVM assistent makelaar (ARMT). Zij staat u zowel telefonisch als aan de balie te woord maar ook tijdens een bezichtiging kunt u haar tegenkomen als zij op enthousiaste wijze u door onze te koop staande woningen leidt.
Jaime van den Meijdenberg
Jaime van den Meijdenberg
Office Manager
Door de groei van ons kantoor is Jaime als office manager in 2016 ons team komen versterken. Haar precieze, accurate en kordate werkwijze zijn haar visitekaartje. Jaime is verantwoordelijk voor een groot deel van de binnendienstwerkzaamheden en u spreekt haar dan ook vaak aan de telefoon. Ook de opzet van de brochures behoort tot haar werkzaamheden.